بازسازی ویلا Things To Know Before You Buy

یک تیم متخصص و حرفه ای، می تواند از همان استخر کهنه و قدیمی موجود با یک فرایند بازسازی حرفه ای، چیزی جذاب و مدرن خلق کند. این موضوع به المان های دیگر چون آلاچیق، باغچه ها، زمین بازی و … نیز سرایت خواهد داشت.

با داشتن یک پلان اولیه ویلا، می توانید از هدر روی فضا جلوگیری کرده و هیچ گونه پرتی نداشته باشید. این در صورتی است که نبود پلان ساخت ویلا، باعث می شود تا در بخش های مختلف، پرتی فضای موجود را داشته و کمتر بتوان از مساحت در اختیار برای ساخت ویلا و محوطه سازی استفاده کرد.

به همین علت فضاهای پرت و بدون استفاده به شکل چشمگیری در این طراحی ها کاهش پیدا می کند.

به طور آشکار والتر گروپیوس از پیشگامان این سبک بوده است . او در سال ۱۹۱۹ مدرسه باوهاوس را تاسیس کرد. در طراحی باوهاس از تزئینات فاصله گرفت و تنها از اصول منطقی استفاده کرد.

البته در بالا هم اشاره شد، متکی نبودن این سبک به تقارن این امکان را فراهم می کند تا گسترش بنا در هریک از جبهه های اصلی، زیبایی نمای ظاهری را با چالش شدیدی روبرو نکند.

برای طراحی فضاهای داخلی ویلا از یک طراح خبره کمک بگیرید.

موارد زیر از دلایلی است که سبک طراحی ویلا مدرن بسیار پرطرفدار است :

برای بازسازی ویلای خود می‌توانید از بخش‌های مختلف شروع کنید. هرجایی که نیاز به بازسازی داشت را بازسازی کنید. بازسازی ویلای قدیمی، می‌تواند به‌سادگی رنگ‌آمیزی آن باشد یا این‌که شامل طیف گسترده‌ای از فعالیت‌ها شود.

شما چه نکات دیگری را در خصوص طراحی و ساخت ویلای مدرن حائز اهمیت می دانید که در بالا به آن ها پرداخته نشده باشد؟ این موارد را با ما و دیگر کاربران وبلاگ در میان بگذارید.

توصیه می شود قبل از ساخت ویلا تمامی این موارد را در نظر بگیرید.

زمان دقیق به ابعاد پروژه بازسازی ویلا شما بستگی که زمان پروژه طی جلسات مشاوره ای با گروه معماری به شما ارائه خواهد شد.

✅ تصاویر ویلای طراحی شده واقع در کلار آباد توسط شرکت رامسین ✅

همانطور که می دانید خرید ویلا خیلی سریع تر از طراحی ویلا انجام می گیرد اما از طرفی طراحی ویلا این امکان را به شما می دهد که more info بنا به سلیقه و ترجیحات خود، ویلا طراحی و اجرا گردد.

ویلا سازی مدرن موضوع این مقاله می باشد.سبک مدرن در ابتدای قرن بیستم در میان طراحان دکوراسیون اروپایی عکس العملی نسبت به تزئینات افراطی اواﯾل قرن نوزدھم پدﯾدار شد و آنان را به سوی سبکی از معماری که بیشتر بر روی فضاھای باز، تناسب و سطوح صاف تکیه داشت سوق داد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *